Presentació Viladomat

A Viladomat hem creat aquesta urbanització al bell mitg del casc urbà de Campins per la seva excel·lent ubicació geogràfica.

Campins és un poble que ofereix tranquilitat al peu del Montseny i alhora una bona comunicació amb el Vallès Oriental i Occidental, així com els pobles dels voltants Sant Celoni, Sant Esteve de Palautordera, Can Pagà, Cardadeu o la mateixa província de la comarca Granollers.

La promoció que ofereix Viladomat és col·lindant amb el Parc Natural del Montseny, un paratge únic per trobar-hi relax i tranquilitat sense renunciar a la comoditat i comfort que oferim a la promoció de Campins.
La urbanització compta amb un vial intern en un recinte tancat,totalment privat,cada resident disposa de garatge i jardí privat, totes les cases ofereixen sistemes per millorar la qualitat de vida com per exemple l'aspiració centralitzada. Cal destacar els acabats ja que són materials de primera qualitat, com la carpintería amb aïllament de pont tèrmic o les fustes nobles de cirerer e iroco.

Tampoc ens oblidem de l'aspecte ecològic, és per això que hem dotat cada vivenda d'un sistema de reciclatge d'aigües grises, així com la optimització de rendiment en totes les instalacions energètiques.
Tenim el propòsit de poder oferir comfort, benestar i totes les comoditats d'aquells que vulguin viure al peu del Montseny amb vistes al Parc natural, és per això que hem creat una zona comunitària segura i relaxant, que compta amb piscina, parc infantil, sorral o aparcaments de cortesía.

Estem en una de les ubicacions més privilegiades, som aprop de la muntanya, de la natura i de la tranquilitat com també de la ciutat, gaudim de tots els serveis i transports.La millor opció per viure en una ambient relaxat i distès.